Случайно намерен документ преобръща съдбата на актрисата и певица Нети. На

...
Случайно намерен документ преобръща съдбата на актрисата и певица Нети. На
Коментари Харесай

На 44 г. Нети разбира, че е осиновена и че водеща от bTV й е сестра

 Случайно намерен документ прекатурва ориста на актрисата и певица Нети. На 44 година тя схваща, че е осиновена, а нейна сестра е водещата на " Тази събота/неделя “ по Би Ти Ви - Александра Кръстева. Това излиза наяве от анонса на предаването " Търси се... " по Би Ти Ви, в което Нети взема решение да разкрие невероятната си история.

" Разбира го, след гибелта на своята майка, осиновителка, през един инцидентно открит документ... Кръвните групи не съответстват... Житейска пауза и стихия от страсти в главата й. В душата й. Пауза. Но къса, с цел да осмисли протичащото се... Малко по-късно непосредствен до фамилията им, напълно инцидентно се среща с биологичната майка на Нети... Джилда! Двете се откриват след близо 45 години разлъка...

Да, сърцата им бумкат бясно! Джилда и Нети още веднъж са дружно! Неописуемо.... Кръвен татко на Нети се оказва техен другар, артист, Петко от Плевен, с който Дони и Нети от години изкарват лятото на обичаната Варвара... ", написа в профила си във фейсбук водещата на предаването Нели Хаджийска, която разкрива част от нещата, които ще забележим тази неделя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР